Nyårslöfte…

Har ni något eller några nyårslöften?

Jag har inget direkt löfte men har lovat mig själv att ta bättre hand om mig… Nästan hela -21 har jag fokuserat på allt annat än mig själv (förutom när det gäller min handled)… Det var ju därför det tog stopp i början på November…

Nu gäller det för mig att hitta en bra balans… Köpte mig ett skrivbok när det körde ihop sig och jag ska fortsätta skriva ner det som tynger mig men även det som är positivt, lätt att man glömmer bort den lilla detaljen…

Fridens❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s