Om en vecka!

Då ska jag till handkirurgen, troligtvis en ny kortisonspruta då den jag fick i juni slutat verka, har i princip konstant ont…

Ska träffa en annan läkare, då ”min” läkare inte har några tider inom närmaste veckorna… Jag bryr mig inte vem som går igenom svaret med mig eller sätter sprutan, bara det blir gjort! Det tär att ha ont och jag behöver få veta vad som kommer hända, operation eller inte?!

Hoppas ni haft en bra dag❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s