Örebro och snygg i håret!

Alltså jag vill inte gå händelserna i förväg men när vi satt och väntade på vår mat nu ikväll kom det fram en kvinna och klappade mig på axeln och ursäktade sig, jag blev jefligt förvånad när hon sa att jag var så himla snygg i håret och att hon nästa gång hon klippte sig skulle klippa sig som mig☺️ Alltså det är inte varje dag man får komplimanger av okända och jag blev väldigt glad!!

Måste säga att Örebro överraskar, riktigt trevlig stad.

Hörde jag bubbeltisdag!!!

Hade bokat bord på Frattelis och jösses vilka pizzor, vi är rörande överens om att det var de godaste pizzorna vi ätit!!

Nu har vi landat på hotellrummet, mätta och trötta efter en lång dag!

Hoppas ni haft en bra dag!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s