Tidig torsdag…

Jag gick och la mig strax innan nio igår, tänkte kolla England-Danmark på paddan, såg nog två minuter sen somnade jag som en stock🙈 Vaknade till i andra halvlek men somnade om efter en stund igen… England vann iaf med 2-1 efter mål i förlängning på straff… Jag var helt slut igår kan man säga…

Tidig idag som sagt och det verkar bli en fin dag☀️

Mina citrusträd verkar trivas…

Önskar er en fin dag, ta hand om er och varandra❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s