Hej måndag!

Då vart det måndag igen och två veckor kvar till semestern….

Känner mig lite stressad över mammas flytt, jag vet att allt löser sig och vi är i fas, men längtar tills torsdag då nycklarna är överlämnade och allt är klart!! Jag är ledig på onsdag då hon får tillgång till lägenheten och en flyttfirma kommer och hjälper till… Städ är bokat till onsdag eftermiddag och torsdag förmiddag…

Min mage är ju fortfarande helt kass och från och med idag ska jag bara äta skonsam mat, dvs kokt… Idag blir det kokt kyckling… Om inte det blir bättre om nån vecka så får jag väl söka för det men jag drar mig in i det längsta….

Önskar er en fin dag, ta hand om er och varandra❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s