Vilken jefla dag!!

Men vi börjar med besöket hos handkirurgen…

Det blev ju en kortisonspruta… Å det är inte ofta man har ondare när man går från läkaren än vad man hade när man kom dit men det är helt normalt efter kortisonspruta💉

Man får ju lokalbedövning och kortison i samma spruta och uppenbarligen fixar inte jag lokalbedövning, det var likadant när jag brutit den och de skulle dra den till rätta, jag svimmar, börjar med illamående, kallsvettigt och sen blir det svart en kort stund… Jag berättade det innan men jag sa också att jag inte är speciellt känslig för sprutor och så🙄🙈 Å sprutor är jag inte rädd för!! Kändes sisådär att köra hem från Göteborg men det fick ju gå…

När jag stod i hissen upp till handkirurgen ringer mamma och säger att hon är på akuten pga sina magsmärtor… Blev lite stressad… Nu är hon inlagd på KAVA… Fick åka upp med en laddare till henne då hennes telefon höll på att dö… Det här är den korta versionen…

Kom hem strax innan fem…

Nu är jag värd denna!!

Skål!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s