Det saknas något!!

Å häromdagen kom jag på vad!!!

I hela mitt liv har jag sysslat med någon form av sport… Ridning, fotboll, slalom, basket, innebandy, bowling, golf och gymmet såklart…

Idag gör jag ingenting… Jag har tappat allt, jag har tappat bort mig…

Sedan min axel började krångla under semestern i USA 2018 så har jag successivt tappat glädjen i träning…. Tyckte jag var på gång tidigt i höstas när jag tränade och rehabade axeln men så fick jag ju covid-19 och sen bröt jag handleden vilket medfört komplikationer som ni vet…

Men som sagt en dag i veckan kom det bara över mig hur mycket jag saknar att prestera, tävla och utmana mig själv, kicken man får av att lyckas, att vinna men även känslan efter en förlust…. Det kändes både bra och lite sorgligt…

Jag är oerhört tacksam för att jag får komma till handkirurgen på onsdag och efter det vet jag ju mer vad som kommer hända….

Jag har även bestämt mig för att ta hjälp med att komma igång på gymmet igen, har en plan hur men återkommer med den när det är helt klart…

Idag är ju i princip allt det jag gillar att göra uteslutet, framförallt bowling… Därmed inte sagt att jag ska börja igen!!! Bilden är tagen i mars 2010…Jag vill hitta tillbaka till den där tävlingsinriktade och målmedvetna Elinor, i vilken form eller utövande är inte det viktiga, det viktiga är att jag hittar tillbaka!!

En sak vet jag iaf, den dagen jag är återställd i handleden så ska jag börja spela PADEL!!!!

Fridens!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s