Lördag!

Hej lördag…

Jag vaknade sent idag för att vara mig… 8:40!!

Solen skiner men det verkar fortfarande blåsa lite kyligt…

Vattenkannan har hamnat i busken…

Igår var jag hos optikern och det gick bra, har med några bågar hem och jag tror jag bestämt mig för vilka jag vill ha redan… Ska visa lite senare…. Spice’ n rice har öppnat i Storknallen så jag köpte med mat därifrån, jättegott… HV förlorade och nu är det en låååång uppförsbacke för att vara kvar i SHL😔

Idag ska vi slänga skräp och sen åka och kika på utemöbler!

Önskar er en fin dag, ta hand om er och varandra❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s