För sjuk för vårdcentralen och för frisk för akuten…

Så kan jag väl sammanfatta besöket på akuten..

Sköterskan på vårdcentralen ringde tillbaka strax innan jag skulle in och ta covidtest och tyckte att jag skulle åka till akuten för en bedömning… Så då gjorde jag det…

Träffade en sköterska och drog hela historien om vår sjukstuga, han kollade puls, blodtryck, temp och syresättning… Det såg bra ut, men så precis innan jag skulle gå sa han att han ville kolla syresättningen i rörelse så jag fick göra 5 knäböj… Å vad hände då, jo syresättningen gick ner till 96, 95 är gränsen… Då tyckte han att det kanske var bäst att ta lite prover ändå men det skulle ta ett antal timmar sittandes där och det ville inte jag, utan vi kom överens om att jag ringer vc i morgon och ta prover där… Skulle jag nu bli sämre så får jag så klart åka upp igen men det tror jag inte jag blir… Tror inte jag har covid-19 denna gången heller men något är det såklart, frågan är bara vad?!

Fortsättning följer…

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s