Vilken dag..

Fick en hyfsad adrenalinkick när jag kom till jobbet i morse… Därefter har det gått i ett, hem efter jobbet och slängde i mig en smörgås, fram till VC och sömnskola, gjorde även en check av handleden… Det positiva är att jag blivit starkare i greppet och lite bättre rörlighet, dock ingen förbättring i den misstänkta tfcc-skadan…

Å så har det tillkommit en skada…. Troligtvis en inflammation i senfacket vid tummen👎🏻 Inte helt oväntat då jag överanstränger den eftersom jag inte kan använda min hand som jag brukar… Jag känner verkligen inte igen min hand….

Jag ska få en ortos nästa vecka för att avlasta tummen….

Det är kul nästan jämt!

Fridens…

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s