Som befarat…

Hej

Fick faktiskt ett bra bemötande på ortopeden av en riktigt bra läkare… Å det var ju som arbetsterapeuten (och jag) trodde, en tfcc-skada (ledbanden)… Däremot svårt att säga hur skadade de är…

Så en remiss är skickad till handkirurgen på Sahlgrenska… Har jag tur får jag komma på en bedömning där inom vårdgarantin (90 dagar) men det troligaste är ännu längre väntan… OM det sen skulle visa sig att det behövs göras en artroskopi är väntetiden upp till TRE ÅR!!! Så det var väl både bra och dåliga nyheter… Jag är ändå nöjd med besöket och att jag nu vet vad det är för fel…

Glasögonen immar igen med munskydd👎🏻 I-landsproblem jag vet!!

Men tre år, det är ju skrattretande att det ska ta sån tid, hinner ju hända en hel del under den tiden… Nu vet jag ju att det finns de med värre sjukdomar som också har en sjukt lång väntetid, tanken slår ju mig då att jag undrar vart mina skattepengar går, vart tog vårdgarantin vägen liksom…

Nåväl, det kunde varit värre!!

I skrivandets stund sitter jag hos frissan med blekning i håret…

Tjing

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s