Att inte tappa modet…

Igår läste jag min journal från när jag opererade min axel, jag fick verkligen kämpa för att få komma till Lundy och träffa Vahid… Däremot behövde jag inte kämpa för att få operation då han efter fem minuter bestämde det👍🏻

Idag känner jag mig lite i samma situation med min handled, jag känner mig inte riktigt trodd på av läkarna här i Borås… Alltså jag belastar inte sjukvården mer än vad jag behöver men jag känner min kropp bäst och förväntar mig att bli trodd och lyssnad på när jag berättar om mina problem!

Jag vet ju såklart att vården är extremt belastad just nu och det var ju jäkligt olyckligt att jag skulle bryta handleden i dessa tider….. Att det skulle bli ytterligare konsekvenser hade jag ingen aning om…

Det jag kan störa mig på är att jag fått läsa mig till att mellan 50%-75% drabbas av TFCC-skada efter en handledsfraktur… Varför kunde de inte berätta det för mig redan i november istället för att be mig smörja med Voltaren och fortsätta med rehab, enligt läkaren så ska rehab göra ont!

Men hörni, jag tappar inte modet, jag ger inte upp… Jag vill vara veta vad det är som gör så jäkla ont!

Tjing!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s