Småaktig…

Det är så jag känner mig…

Jag har fortfarande ont i min handled, den värker och vridningarna gör galet ont!”Knölen” syns knappt då det är svullet…

Det som gör att jag känner mig småaktig är att mina problem är så mycket mindre i jämförelse med de som ligger på SÄS med covid-19, men jag vill ändå få komma till ortopeden för en bedömning av handteamet… Skulle ha fått en tid senast förra veckan men icke, å jag förstår, det är inte det men jag är jäkla trött på att ha ont… Å jag är nånstans mig själv närmast…

I morgon ska jag iaf ringa och höra hur lång tid till det kommer ta!

Hoppas nu haft en bra dag❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s