Våga söka hjälp!

I morgon mina vänner ska jag gå till ”min” psykolog igen… Det var nog sex år sedan sist, efter att pappa gått bort och lite annat hände i livet… Började gå hos henne 2011 och då gick jag kontinuerligt i säkert 2 1/2 år… Därefter vid behov…

Jag har haft det i tankarna ganska så länge men så tänker man att det löser sig, jag fixar detta etc etc… NU löser jag det inte längre, jag behöver hjälp och verktyg för att komma vidare!Att gå hos en psykolog är bland det bästa jag gjort och jag är egentligen inte rädd för att söka hjälp men ska erkänna att det burit emot lite denna gången…

Så snart hoppas jag vara på banan fullt ut igen!

Fridens!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s