Tisdag..

Alltså nu går min sömn, eller snarare obefintliga sömn bananas… Den senaste veckan så har jag väl somnat nån gång mellan 03-04… Jag kommer inte till ro när jag lägger mig, det kryper i hela kroppen på mig och så fort jag känner att jag är på väg att somna så rycker det till i kroppen, jag vet inte hur många gånger jag går upp under natten, helt galet jobbigt faktiskt!!

Nåväl, igår stod min käre make för middagen och det blev grönkålspasta med kyckling och rostade pinjenötter, väldigt gott!!!

Idag så ska jag ut på en promenad vid lunch och det är väl det enda som är planerat..

Önskar er en fin dag, ta hand om er och varandra❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s