Knappt man vågar säga nåt!

Vi åkte in till stan min man och jag men det är ju knappt man vågar skriva det…

Tycker ändå det är lite svårt att förhålla sig till rekommendationerna, ”vi bör inte men vi får, inget är förbjudet”…. Ja det känns allt lite märkligt och inte helt hundra men jag tänker också att sunt förnuft får råda… Jag ställer mig inte i långa köer, går inte in i en affär om jag ser att det är mycket folk, jag håller avstånd och jag tvättar och spritar händerna!

Eftersom jag har haft det anses jag hyfsat safe….

Detta står att läsa på fhm’s sida på nätet

”Om man bedöms ha någon form av immunitet enligt kriterierna i den nya vägledningen och är helt fri från symtom som tyder på covid-19 betyder det att man har mindre risk att smittas, och därmed också mindre risk att föra smittan vidare till andra i samhället. Det innebär också en möjlighet att umgås med andra personer – även inomhus – oavsett om man själv eller personerna man vill träffa tillhör en riskgrupp. Observera att varje person alltid måste göra en egen riskbedömning innan man umgås med andra”.

Det var faktiskt väldigt lite folk i rörelse, antar att det är en del som jobbar idag… Tyckte mig också märka att folk i allmänhet höll mer avstånd!

Vi tog en lunch på Balthazar, bra avstånd mellan borden och covidanpassat över lag…

Torsk med potatispuré och tryffel, väldigt god!

Vi var i tre butiker, Åhléns, Cervera och Önska…

Inhandlade en ny stekpanna i gjutjärn…

Nä men det var väl allt för nu!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s