Egenremiss…..Eller inte!!

Som ni ju vet då är ju inte min handled helt ok….

Har fortfarande väldigt ont där som bilden visar…

Idag satt jag och funderade på om jag skulle skicka en egenremiss till någon som är duktig på händer… Surfade in på 1177 för att se om sköterskan jag pratade med den 14 dec gjort någon anteckning om mitt samtal… Döm om min förvåning när läkaren jag träffade i mitten på november skrivit en anteckning om att jag planeras att inom 4 veckor få träffa en ”handinriktad kollega” och röntgas igen också… Nu känns det genast lite bättre när jag vet att nåt är på gång, sen har jag full respekt om det tar längre än 4 v i dessa pandemitider, tro inte annat 😊

Hoppas ni har haft en fin dag❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s