Rastlös…

Hej onsdag…

Rastlös… Hade gärna jobbat idag men regler är regler… Det är trist att vara hemma när man känner sig ok…

Tänker iaf ta en promenad under dagen!

Pratade med arbetsterapeuten i morse och diskuterade vad jag ska göra med min lilla handled… Kom fram till att om det inte är bättre nästa vecka så ska jag kontakta ortopeden igen… Hon läste vad han skrivit vid mitt besök, intressant då det inte riktigt stämde med vad han sa till mig🙄 Han uteslöt inte TFCC-skada (skadat ledband) i sina anteckningar men han sa inget till mig om det, märkligt va?!

Nåväl, det kommer bli väl det här också…

Önskar er en fin dag, ta hand om er och varandra❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s