Onsdag…

Igår kväll så höll jag på att somna i soffan vid åtta (eller rättare sagt jag somnade ett par minuter🙈) Gick och la mig strax efter nio, läste en stund och sen somnade jag… Vaknade nån timme senare, somnade om efter en stund och vaknade ytterligare en timme senare, somnade om och vaknade vid fem minuter innan klockan ringde 5:50!

Nya byxorna på…

Jäkligt sköna, lite högre i midjan vilket jag gillar!

Önskar er en fin dag, ta hand om er och varandra❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s