Tankar en söndagskväll…

Den här är så talande…

Jag kan utan att på något sätt överdriva eller ljuga säga att de tre senaste åren varit riktigt riktigt tuffa och utmanat mig på många sätt både fysiskt och psykiskt… Så många gånger jag velat lägga mig platt och bara skita i allt… Strejka från livet och flytta till en öde ö…

Men nånstans i dessa mörka stunder när tårarna är slut så växer hornen i pannan ut och jag reser mig på nio…

Jag tror att det hjälpt mig mycket att jag under ett antal år gick hos en psykolog där jag lärde mig väldigt mycket om mig själv, att tillåta mig själv att vara i känslan, det är inte farligt att vara sårbar och ledsen men man får inte stanna i den känslan för länge och fastna där…

Trots omständigheterna de senaste veckorna med dödsfall och bruten handled känns det just nu rätt ok, något känsligare och mindre tålamod, och en och annan tår har jag också fällt… Har även varit lite förbannad på mig själv….

Sen har jag världens bästa man som finns där vid min sida i med och motgång, vi är inte alltid överens men när det är skarpt läge viker vi inte en tum ifrån varandra❤️

Hoppas att ni har haft en bra dag och en fin helg❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s