En del att jobba på och uppskjutna mål…

Alltså, jag har fortfarande en del att jobba på när det gäller att inte göra mer än jag borde/klarar av… Hjälpte givetvis till i förmiddags och nu ligger jag här, trött och med en svullen hand/arm i högläge!

Är också lite ledsen över att jag får skjuta fram mina träningsmål… Hade ju kommit igång så bra, tränade 8 veckor klockrent, så fick jag covid-19 och sen bröt jag handleden… Risken är ju att jag kan komma att ha ganska ont även efter att jag tagit bort gipset och så måste jag träna upp handleden igen…

Visst kan jag gå ut och gå men nu är det lurigt med alla löv som är jefligt hala och jag vill ju absolut inte trilla igen!

Sen är jag otroligt tacksam över att min vänstra axel är återställd annars hade jag nog fått ha en personlig assistent, haha!

Fridens!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s