Tröttmössa deluxe…

Hej

Igår kväll mina vänner blev jag så trött, vid halv åtta så kunde jag knappt hålla ögonen öppna i soffan… Typ kvart över åtta så gick jag och la mig (B också)… Tänkte läsa min bok och sen kolla Liverpool-Arsenal som började nio… Jag somnade ganska omgående och vaknade av att läsplattan åkte i golvet😴Kollade 5 min på matchen sen var det tack och god natt!

Fin morgon..

Blir gymmet efter jobbet idag tänkte jag… Hoppas jag kan få in mina fyra pass denna veckan!!

Önskar er en fin dag, ta hand om er och varandra❤️

Publicerat av

En reaktion till “Tröttmössa deluxe…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s