Fredag!

Då har det redan blivit fredag… En mycket märklig vecka för min del får jag väl ändå lov att säga…

Idag tar även min ”ofrivilliga” karantän slut och jag ska vara helt smittfri enligt experter… Sen att jag till 99,99999% varit smittfri sedan nån vecka tillbaka är en annan historia… Jag kommer väl få leva med att ha lite hosta och tät näsa ett tag framöver och då är det skönt att kunna säga att det är efterdyningar av covid-19 och ingen pågående infektion…

Snart mina vänner kommer jag släppa detta och gå vidare😉

Idag är B hemma också då han fortfarande är permitterad och bara jobbar 4 dagar/veckan….

Önskar er en fin dag, ta hand om er och varandra❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s