Då kom svaret…

Strax efter 7 morse kom svaret på covid-19-testet…

Jag kan säga att jag blev helt paff och faktiskt lite chockad, hade inte förväntat mig ett positivt svar!!

Men nu har jag haft det och jag kommer vara hemma resten av veckan, jo jag vet att jag jobbat MEN var med all sannolikhet ingen smittbärare i måndags och inte nu heller men jag kommer vara hemma ändå…

Jag hade ingen feber på flera dagar och kände mig bra så därav att jag gick och jobbade i måndags, helt enligt rekommendationerna… Hade ju givetvis varit fortsatt hemma om jag inte känt mig ok… Sen så hade det ju egentligen inte någon betydelse även om jag fått svaret tidigare då jag var hemma 10 dagar!!

Så här står det att läsa på FHM’s sida på nätet!!

Om jag fått svaret på fredagen hade jag kunnat jobba på måndagen ändå eftersom det gått minst sju dagar från det jag blev sjuk (fredag förrförra veckan) och jag varit feberfri flera dagar… Så från att jag blev sjuk till svaret kom hade det gått 13 dagar…

Jag har pratat med smittspårningen (som ringde upp mig vid lunch)… Jag berättade om provet och att jag jobbat ett par dagar, hon tyckte det var olyckligt att det tog 7 dagar i stället för de 24 timmar som det skulle tagit och att jag inte gjort fel då jag varit hemma tillräckligt länge och gjort allt har skötts ”by the book”!! Inte mitt fel att provsvaret drog ut på tiden…

Jag är givetvis glad att jag haft det och kom så lindrigt undan jämfört med många andra🙏🏻 Å jag råder er till att testa er även om ni ”bara” har sk milda förkylningssymtom!!!

Om tre veckor ska jag göra ett antikroppstest också!

Vart lite mycket idag att fundera över men nu är det så nu är jag trött😴

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s