”Allt som var mitt”

Igår lyssnade jag färdigt på Cissi Wallins bok, jag följer henne på sociala medier och har gjort länge! Jag håller inte med henne i allt hon säger, tänker och tycker men hon är jäkligt duktig på att skriva och uttrycka sig!

Ingen ska behöva utstå det hon fått gå igenom… Jag personligen finner ingen anledning att misstro henne och hennes historia, finner ingen anledning till att hon skulle utsätta sig för allt detta om det var en lögn… Då är man på riktigt dum i huvudet…

Hon är dömd för grovt förtal mot ”mediamannen”, hon var fullt medveten om att det kunde hända när hon outade honom och var beredd att ta den risken och har aldrig klätt sig i en offerkofta!

Läs eller lyssna på den!

Idag ska jag fortsätta kurera mig, dvs vila vila vila….

Önskar er en fin söndag, ta hand om er och varandra❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s