Det här med att skjuta upp saker man borde göra!

Idag har jag gjort något som jag skjutit upp alldeles för länge, å då menar jag verkligen alldeles för länge!

Jag har varit hos tandläkaren!!

Varför har jag skjutit upp det då kan man undra, jag har nämligen ingen tandläkarskräck, jo men det är många orsaker och till slut blir det ju en jävligt hög tröskel att kliva över…

När jag hade opererat min axel lovade jag mig själv att boka tid hos tandläkaren och det tog ytterligare några månader men idag fick jag det gjort!

Som av en händelse så gjorde Sandwallskliniken reklam för ett erbjudande som var väldigt bra så det var bara att boka!!

Var så nervös inför besöket och trodde jag skulle bli totalt sågad men fick ett superbra bemötande och han tog röntgenbilder och när han sa att ”du har jättefina tänder Elinor” så började jag nästan gråta🙈 Jag har bara lagat två tänder i ”vuxen ålder”!! Har såklart tandsten som ska tas bort och jag fick en ny tid om en månad men jag hade INGA hål✌🏻 Från och med nu har jag lovat mig själv att jag ska gå varje år!

När jag var yngre så gnisslade jag tänder och spände käkarna väldigt mycket när jag sov, jag ”bet” sönder två st🙄 Så jag ska även kolla det nästa gång och eventuellt göra en lite justering i underkäken, dra ihop mina två framtänder, dvs ha skena, dagens tandställning, så det blir ingen räls, haha 😀

Så var det gjort och jag väljer att berätta för det kanske hjälper någon som också skjutit upp något en längre tid!

Jag känner mig både stolt och lättad🙏🏻❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s