Träning och full rörelse i axeln igen!

”Styrka för kvinnor” är bra skit!Jag blir starkare för varje vecka tycker jag!

Å nu har jag faktiskt full rörelse i vänster axel✌🏻Två år sedan sist!!!

Det var i början på september 2018 då jag skulle ta på mig min jacka en morgon och rörde armen bakåt, det gjorde så jävla ont att jag föll ihop på golvet och nästan svimmade!! I november testade jag hos sjukgymnasten att lyfta armen rakt ut från sidan, vilket jag trodde jag kunde men icke!!! Segnade ner på golvet av smärtan där också… Det var då han började misstänka Frozen Shoulder….

Jag är så galet tacksam över att ha full rörelse igen och framförallt smärtfri🙏🏻

Hoppas ni har haft en bra dag❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s