Sömnskola!

Ni vet ju att jag har lite stora problem med min sömn och idag ringde jag Närhälsan och pratade med en jättebra sköterska!

Hon berättade att det ska starta en sömnskola på rehaben och jag blev anmäld dit… Jag ser inget system i min dåliga sömn, ibland somnar jag fort men vaknar efter en kort stund och somnar inte om och ligger vaken till sent… Ibland somnar jag inte alls och ligger vaken till sent… Å vissa nätter vaknar jag en massa gånger… Just nu kommer jag inte ihåg när jag sov en hel natt sist… Jo förresten det var när jag opererat axeln, första natten hemma efter det sov jag hela natten och det var den 3 januari🙈

Fick utskrivet atarax (icke beroendeframkallande) som jag ska ta till natten under en tid… Vill inte äta starka tabletter mer!

Så nu hoppas jag sömnskolan ska hjälpa mig!!

Fridens!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s