Regn, oavgjort och skam den som ger sig!

Jösses vad det har regnat här i eftermiddag!Helt galet grått!!

Elfsborg fick ”bara” oavgjort hemma mot Varberg, släppte in kvitteringen i absolut sista sekunden👎🏻 Hade ju suttit fint med tre poäng eftersom Norrköping tappade!!

Fy fasen vad jag har misslyckats med att sköta kosten, träningen har funkat men maten, jag dööör va dåligt det gått, haha!

Nåväl, ingen panik, skam den som ger sig…

Nu tänkte jag göra det enkelt för mig och börja träna utefter Olgas bok igen! 8 veckor i varje steg och det är tre steg, dvs 6 månader!Axelpress och dips får jag göra någon variation på för det fixar jag inte med axeln än…

Har skapat ett till instagramkonto, där det bara kommer handla om kost och träning… elinor_maria74… Det betyder att mitt ”vanliga” konto inte kommer handla så mycket om det, så den som vill följa mitt nya konto är välkommen dit😊

Så från och med nu är det träning med Olga och mat enligt Viktväktarna, hur svårt kan det va?!? Mohaaaa😱🙈😉

Hoppas ni har haft en bra dag❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s