Det funkade inte…

Alltså strax efter att jag skrivit inlägget om att jag tagit två kapslar så drog det igång… Kallsvettades och fick ont i magen, inte lika illa som sist men såpass att jag fick lägga mig och nu har jag slängt dem… Tål uppenbarligen inte chilliextraktet längre….Å så tänker ni säkert som så här ”varför ska hon äta sånt där för, onödigt ju”… Ja kanske det men det är ju mitt val om jag vill ha lite extra hjälp med förbränningen! Vilket nu inte funkade men det visste jag ju inte innan!

Idag ska vi ut och gå med Anders och Carina sen blir det lunch på Vänga Kvarncafe!

Önskar er en fin dag, ta hand om er och varandra❤️

Publicerat av

3 reaktioner till “Det funkade inte…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s