Så otäckt och så korkat!!!

Jag åkte in till gymmet i eftermiddags men mer om det i ett annat inlägg för det här kommer handla om vad som hände när jag kom hem…

Mina kapslar från Better you hade kommit..

Fitnesskapslarna var med koffein, trodde jag beställt utan… Tog två ändå, så jävla korkat, tog typ en kvart sen fick jag ont i magen och det eskalerade till en sån smärta så jag började kallsvettas och höll på att svimma… Efter ungefär en halvtimma klingade det av och jag gick upp för att fortsätta äta lite… Tog inte många minuter förrän det onda kom tillbaka med ännu mer kraft än innan… Tog mig till badrummet då jag trodde jag skulle spy men kunde inte sitta upp utan la mig på badrumsgolvet och där blev jag liggande ungefär en halvtimma till… Svimfärdig, kallsvettas och illamående, tänkte att jag spyr på golvet… B kom och frågade om han skulle ringa 1177 men jag sa nej… När det väl släppte fick jag värsta frossan…

För typ 6 år sedan så tog jag liknande kapslar (dock från ett annat företag) och fick galet ont i magen då också men inte så här illa som idag…

Är helt slut nu, träningen och smärtan tar ut sin rätt…

Det här är så klart jävligt klantigt av mig då jag nånstans visste att jag kan få ont i magen och har inget med kapslarna i sig att göra… Har ju ätit de utan koffein och det funkar utmärkt!

Nåväl man lär sig av sina misstag….

Hoppas ni haft en bra dag❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s