Upp på hästen igen!

Hej måndag!

Hoppas ni alla har haft en fin midsommarhelg, det har jag❤️

Nu mina vänner är det dax att hoppa upp på hästen igen efter en rejäl vurpa… Jag menar inte bokstavligt utan detta är såklart en liknelse… Jag provade ett par shorts i helgen som jag köpte förra året, kunde knappt knäppa dem👎🏻 Det blev ett litet wakeup call om vi säger så!

Alltså jag har inga svårigheter med att strama åt under sommaren då man ändå gör en massa goda sallader och jag kan skippa beasås utan problem!

Regga all mat och träning, jag har gjort ett träningsschema för hela veckan och tänker hålla mig till det, eventuellt kan det bli ett besök på gymmet, lite beroende på väder och vind…

Axeln går från klarhet till klarhet efter det att den inte var helt nöjd när jag burit/staplat ved! Jag är mycket starkare men har en lång bit kvar till ”full styrka” men jag kämpar på💪🏻 Det är enklare att träna övriga kroppen när jag vet att axeln funkar!

Så nu kör jag!

Önskar er en fin dag, ta hand om er och varandra❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s