Låt oss prata om det här med syn…

Jag var hos optikern idag och trodde det var två år sedan jag var där, det var FYRA år sedan🙈 skämskudde….Har ju känt att jag ser lite sämre och det gjorde jag, ingen onormal förändring utan helt normal så nu blir det lite starkare linser… MEN så har vi det här med ålderssyn, har ju också märkt att bokstäverna flyter ihop och blir suddiga när jag läser så nu blir det läsglasögon också… I övrigt så såg ögonen bra ut👀

Hur ser ni? Nån mer som behöver läsglasögon?!?!

Hoppas ni har haft en bra dag❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s