Fredag!!

Hur skönt?!? Jätteskönt tycker jag… Varit en bra veckan men det tar på mina krafter att va igång för fullt igen!

Verkar som det blir ok väder idag igen….

Nu ska jag dricka mitt kaffe innan jag åker till jobbet…

Mitt lilla ❤️ är dålig igen, har pendlat mellan 38,5 och 40,5 graders feber i veckan, kan vara urinvägsinfektion som gått upp i njurarna, de har tagit massa prover och odlingar, å hon är så duktig och tapper det lilla livet🙏🏻❤️ Hon va go och glad fast värderna var jättehöga…Faster lilla älskling❤️❤️❤️

Önskar er en fin fredag, ta hand om er och varandra❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s