Säkra före det osäkra…

Idag gick jag hem från jobbet… Huvudvärk och allmänt hängig, tog det säkra före det osäkra… Just nu är jag väldigt osäker på vad som är vad, allergi eller början på förkylning?!?! huvudvärken är jefligt jobbig… Den gör mig väldigt trött😴 Vet inte om jag har feber då vi inte har några skydd till termometern kvar (örontermometer) och de är slut på apoteket och på apotea.se… Finns inte ens en vanlig febertermometer att köpa!!! Känner mig frusen men om det är trötthet eller feber vet jag inte heller…

I normala fall hade man ju troligen jobbat även om man känt dig lite krasslig men i dessa coronatider vill man ju inte chansa…

Nåväl får se hur detta utvecklar sig!

Slumrat en stund nu på eftermiddagen….

Hoppas ni håller er friska🙏🏻❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s