Migrän!

Som jag skrev igår hade jag en diffus huvudvärk som senare på kvällen och i natt utvecklades till migrän…Nu börjar jag återkomma till livet, lite huvudvärk kvar och väldigt trött, migrän är vidrigt och man önskar verkligen att huvudet bara kan försvinna! Naproxen och alvedon är det jag brukar ta och det hjälper…

Numera kommer det nån attack om året men för 7-8 år sen hade jag migrän 3 dagar i månaden, efter utredning hos läkare konstaterades att det var kopplat till p-pillren och mensen…

Nu blir det vila resten av dagen!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s