Uttittad…

Kände mig som en spetälsk idag när jag skulle upp till SÄS och hjälpa mamma med räkningarna… Jag fick på nåder gå in på avdelningen😱 Hon får ju räkningarna digitalt annars hade jag kunnat betala dem.. Nåväl, hon var lite piggare idag och hon kommer nog få komma hem fram i veckan🙏🏻 De skickar gärna hem patienter just på grund av covid-19…. Känns iaf skönt att det verkar gå åt rätt håll!!

Nu har jag landat i soffan och kikar på regeringens pressträff!

Fridens…

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s