Väntar och väntar…

Hej

Alltså denna jefla väntan på besked om vad som är galet med mamma, så jobbigt!

Det här kom i helt fel tid kan jag säga, det är ju sällan som det händer tråkiga saker i rätt tid men man kan hantera det på bättre sätt om man känner sig ok själv… Just nu är jag ganska skör överlag vilket inte gör det här lättare att hantera…

Ni vet min pappa låg ganska länge till och från på sjukhuset innan han gick bort, de sista halvåret låg han inne hela tiden, därav att jag får ångest av att vara på SÄS… Mamma hamnade dessutom på den avdelning där pappa vårdades innan han hamnade på intensiven… När vi gick från akuten till avdelningen så passerade vi intensiven och jag trodde jag skulle gå sönder… Men det var bara att bita ihop och inte visa nåt för mamma…

Nu ligger hon på ortopeden och jag pratade precis med personalen där och de väntar på ronden och då får vi veta vad som händer härnäst… Vi får inte besöka henne om det inte är något akut eller hon blir sämre…

Nu håller vi tummarna att det inte är något allvarligt❤️🙏🏻

Fint vårväder idag också☀️

Önskar er en fin dag❤️

Publicerat av

En reaktion till “Väntar och väntar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s