Sova snart…

Go kväll

Har precis krupit ner i sängen, trött som få… Somnade i eftermiddags och sov typ 30 min… Sen vart det dax att åka till jobbet på möte… Ska ta denna veckan också, nästa ska jag snäppa upp mig, jag lovar!! Ta tag i sömnen/tröttheten men även kosten som blivit lidande det sista!

Nu ligger jag i sängen, ska läsa lite bok innan jag somnar…

Hoppas ni har haft en fin dag!

God natt

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s