Promenad, första veckan och ett mindre bra beslut…

När jag kom hem från jobbet så tog jag en promenad… Behövde röra på mig och få frisk luft…

Det var skönt…

Första jobbveckan avklarad och det känns helt ok, har lite känningar i axeln men det är ju inte så konstigt då jag rör mig mer!

I natt sov jag ju riktigt illa… Jag somnade i soffan igår kväll, ca 10-15 min… Vaknade och gick direkt och borstade tänderna och gick och la mig vid 21, tog mina kapslar NATT också.. MEN jag tog inte mina starka tabletter… Jag tänkte att nu ska jag inte ta dem på kvällen mer… Tar dem inte på morgonen längre (sen 1 vecka tillbaka)…

Det som hände var att jag vaknade 1 gång i timmen inatt, jag svettades och var sjöblöt, hade en rastlös känsla i kroppen och mådde faktiskt skit! Det kallas abstinens… Jag äter den lägsta dosen så det är svårt att trappa ner på styrkan… På måndag ska jag ringa vc och hoppas få en tid hos läkaren omgående för att prata om hur jag ska göra.. Förmodligen är det väl så att jag bara ska sluta ta dem på kvällen också och så får man ta några dagar/nån vecka med abstinens men jag vill ändå prata med henne…

Har sovit en liten stund nu för jag är verkligen helt slut!

Fridens!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s