Fredag morgon…

Småkyligt och lite grått…

Ljus och kaffe!

Idag ska jag handla inför morgondagen då Anders och Carina på lite mat och dryck…

Igår från lunch och framåt så hade jag så jäkla ont på höger sida under revbenen, det högg som knivar och jag blev lite orolig att det var njursten, jag har haft liknande en gång innan och då trodde läkaren det var lite ”grus” som skulle ut och jag tror det var nåt liknande igår… Det släppte inatt och nu känner jag inget🙏🏻

Önskar er en fin fredag❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s