En jättetrevlig kväll!!

Igår kväll så vart vi som sagt hos grannarna T och I och åt middag.. Tjejerna var nöjda över att vara själva och käka pizza…

Det blir inga kort för de är ju en annan generation och det passar liksom inte att sitta och fota mat och instagramma😃 Hade inte ens telefonen med mig och det är faktiskt ganska skönt!

Vi bjöds på Prosecco och lite tilltugg innan maten och pratade som vanligt om det mesta, vi har alltid otroligt intressanta och roliga diskussioner!!

Sen bjöds det på rotfruktsgratäng, rostas som var helt perfekt tillagad, sallad, beasås och gelé👌🏻Å till det bjöds vi då det lokala vinet från där vi bodde vid Comosjön!

T hade sökt om vinet på nätet och skrivit ihop ett litet kompendie det… Har jag sagt att de är väldigt intresserade av vin!

Hur smakade vinet nu då? Jo men det var jättegott och passade alldeles utmärkt till maten, å jag och B kunde andas ut, haha😃

Till efterrätt fick vi hemmagjord glass med hjortronsylt, mums! Efter det satt vi och pratade fram till strax innan 23 då vi bröt upp, fem timmar bara flög iväg!

Önskar er en fin lördag i regnet och blåsten!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s