Back to work och skidor…

Igår eftermiddags så ringde läkaren och vi pratade om hur det går och jag berättade att det varit tufft de sista veckorna och det beror på att jag inte ätit naproxen, som är inflammationsdämpande… Axeln har inte blivit hjälpt att läka… Jag fick utskrivet en ny tablett som jag ska ta en gång om dagen och jag tog en igår och en idag och jag känner faktiskt redan skillnad!

Vi pratade också om min sjukskrivning… Jag kommer börja jobba 50% den 2:a mars, det känns bra! I april blir det 75% och i maj är tanken att jag ska vara tillbaka för fullt igen✌🏻

Har varit på jobbet och lämnat mitt nya läkarintyg och pratat lite, nu är jag hemma igen och kollar skidor!

Jäkla ruskväder ute och jag fryser!! Ska tända en brasa när jag druckit upp mitt kaffe!

Tjing!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s