Naglar och B U S…

Igår målade jag mina naglar för jag ville känna mig lite fin när vi skulle luncha på stan…Tar ju mina kapslar från Better You och mina naglar växer så det knakar och är faktiskt väldigt fina!Har inte börjat med Detox-kapslarna än, blir på måndag…

I fredags kväll innan jag la mig så smorde jag in mitt ansikte med den här…

Å jag måste säga att den är riktigt bra…Den ger en lagom färg och jag känner mig fräschare! Har även sprayen för kroppen men kände inte att jag behövde smörja hela mig nu… Det får bli till våren när man ska visa benen igen, haha!

På tisdag ska jag fräscha till mig ännu mer för jag ska klippa mig och fixa utväxten, kommer lägga i en toning åt det grå hållet också!

Hoppas ni har haft en fin helg, i morgon startar en ny vecka med nya utmaningar och möjligheter✌🏻

Fridens!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s