Operationsberättelse…

Häromdagen loggade jag in på 1177 och gick in i min journal och läste operationsberättelsen som läkaren skrivit, kan säga att det var inte helt lätt att fatta….

Men i korta drag så förstod jag att det var väldigt trångt i axeln (det sa han också efter op när jag träffade honom) pga den inflammerade ledkapseln, han delade ledkapseln, gjorde rent och slipade bort lite ben😱 Å sen mobiliserade han armen, dvs att han rörde den i olika riktningar och sen vart det klart å jag väcktes, kommer ihåg att jag precis innan jag blev väckt drömde nåt å jag grät när jag vaknade….

Det blir bättre och bättre dag för dag men det går långsamt… Tålamod är vad som gäller och det är ju som jag sagt innan inte min starka sida…

Tjing!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s