Berörd!

Igår kväll kikade jag på Charlotte Perrelli, Flickan från Småland på Kanal 5, blev lika berörd som när jag lyssnade på hennes självbiografi! Snacka om att ha jobbat och kämpat för det hon har idag, men det har kostat en del och jag hyser stor respekt för henne!

Å så måste jag säga att ”Take me to your heaven” är en sju helsikes bra låt, jag blir glad när jag hör den😁🙈

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s