En dip i humöret…

Jag kan inte säga att det kom som en käftsmäll det har snarare smugit sig på, jag känner mig låg och har gjort så ett litet tag… Trött är jag också…

En reaktion på operationen, sjukskrivningen och så klart spelar smärtan och min dåliga sömn in… Sjukgymnasten sa att jag kan räkna med att ha ont ett par månader innan allt läker ihop… Alltså jag glömmer liksom av själva läkningen för jag har inget tålamod i det här…

Men jag tänker att jag tar en dag i taget, dagsform avgör vad jag orkar göra.. När smärtan minskar och axeln tillåter ska jag ta mig till gymmet och börja köra igång övriga kroppen, just nu funkar det inte…

Så, nu har jag fått ur mig lite… Självklart är jag glad att operationen gått bra och att det ändå funkar så bra som det gör, tro inget annat…. Så här rörlig har jag inte varit på 1 1/2 år👍🏻

Fridens…

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s