Nån skit är det!!

Är inte alls på hugget, jag har ju haft massa blåsor i munnen och sen några dagar tillbaka har jag ett jäkla skav längst bak i gommen, gör nåt galet ont när jag äter och dricker… Sen rinner min näsa och halsen känns svullen….Jag har ju trott att det är tabletterna men nu är jag inte säker… Axeln har värkt hela helgen också vilket är lite jobbigt men jag ska till sjukgymnasten på tisdag och fråga vad det kan bero på…

Tänkte jag skulle träffa Elly idag men jag vågar inte, vill inte smitta henne om det skulle va nåt! Tur jag får massa kort skickade på henne❤️På handboll igår med pappa och storebror…

Leka med babblarna på morgonen är kul❤️

Tog iaf en promenad innan… Fint utmed sjön och skönt med frisk luft!

Å fint över sjön nu också…

Hoppas ni haft en fin helg mina vännet❤️

Fridens!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s