Två veckor!

Halloj!

Tänkte att jag skulle uppdatera min axelstatusen lite, hur det känns och hur rörligheten är nu…

Smärtan har minskat men den är där, den irriterar och stör mig lite, det värker inte konstant men gör ont i vissa lägen, framförallt när jag gör saker med ”kraft” som lyfta eller trycka/dra eftersom jag är så himla svag…. Förmodligen som det ska vara…

Lite svullen men ren😊

Rörelsen blir bättre och bättre men det går långsamt…

Jag gör mina övningar 4 ggr/dagen och promenerar mina 30 min!

På tisdag ska jag till sjukgymnasten igen och hoppas få lite nya övningar… Ska fråga om det är ok att köra Milon på gymmet och ha maskinerna på rehab, då kan jag kombinera rehab och träna övriga kroppen!

Fridens!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s