Be om hjälp, godsaker, Kalifat och ont i halsen…

Det här att inte få köra bil och behöva be om hjälp är inte så himla kul, även om jag vet att alla ställer upp så känner jag mig lite besvärlig… Tack mamma för att du körde mig till apoteket, affären och Q8 (hämta ut ett paket)❤️

Paketet innehöll lite godsaker från Viktväktarna som jag ska prova👍🏻

Börjat kika på den nya serien Kalifat på SVT, tre avsnitt ligger på svtplay och jag har sett ett, verkar riktig bra men otäck…

Har ont i halsen och känner mig lite risig, 37,8 i temp nu men svårt att bedöma då jag äter alvedon och naproxen, är det inte bättre om ett par dar får jag väl kolla upp det… Kanske be att distriktsköterskan kollar halsen också när jag tar stygnen…

Nu ska jag provsmaka en kaka från VV!

Fridens!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s